torsdag 26. juli 2012

Sommerferien til Thomas tar slutt med skjeve fløyter og snømenn!

Thomas sin sommerferie tar offisielt slutt 18. august, i følge TV 2s tv guide. Da fortsetter, mest sannsynlig, sesong 15. Men nå er det en ny vri; nå blir det en episode både lørdag og søndag!

Lørdag 18. august sin antatte episode er sesong 15s episode 17 "Wonky Whistle", direkte oversatt "Skjev fløyte". Og dagen etter, episode 18, "Percy the Snowman", eller "Snømannen Percy".

"Wonky Whistle" handler om at Thomas har en skjev fløyte, som bare lager uro mens han skal gi folk beskjed om et dyreshow. Det leder også til dyr på avveie!

"Percy the Snowman" handler om at Thomas har en julespesial, og vil dele den med Percy. Men på grunn av Thomas, forsvinner Percy i snøen!

Følg godt med i begge episodene, for der får vi se en annen karakter som blir offisielt introdusert i Day of the Diesels... Han er veldig lett å få øye på...

Se "Wonky Whistle" lørdag 18. august kl. 06.21 på TV 2.

Se "Percy the Snowman" søndag 19. august kl. 06.54 på TV 2.

mandag 9. juli 2012

"Day of the Diesels" plakat på Allposters

For de som ikke vet det, er det en plakat av det engelske DVD coveret av den kommende filmen "Day of the Diesels", direkete oversatt "Dieselenes dag", på Allposters.no. Plakaten har vært til salgs veldig lenge.

Plakaten inkluderer Thomas, Diesel 10, Salty, Mavis, de nye dieselene Den og Dart, den nye destinasjonen Dieselverkstedet, og logoen til filmen.

Se "Day of the Diesels" plakaten på Allposters.no

søndag 1. juli 2012

Ekstra: "Kevin leker damplok" review

Sesong 15, episode 16, Kevin leker damplok.

Victor må dra for å hente en ny fyrkjele til Spencer, så Kevin må være sjefen på Dampverkstedet til han kommer tilbake. Både Kevin, Thomas og Percy blir oppglødde. Når Thomas skal til å tøffe ut fra verkstedet, dytter han inntil en flatvogn med oljetønner, som dunker inn i Percy! Percy og Thomas ler, og kaller det "Dunk, dytt, puff"! Kevin vil være med på leken. Han dytter rett inn i flatvogna, og den hopper av sporet, og oljetønnene faller ned på gulvet! Kevin blir trist for at han ikke har buffere som damplok, så han kan ikke leke. Thomas og Percy sier de må jobbe, så kan Kevin øve til de kommer tilbake.

Emily damper inn, og ber om å få bufferne pusset. Når Kevin skal til å rulle til Emily, er en oljetønne i veien. Kevin husker at han må øve, så han "Dunk, dytt, puff"-er tønna rett inn i Emilys hjul! Hjulet blir helt ripet opp. I samme øyeblikk kommer Spencer inn for å hente den nye fyrkjelen. Kevin støter på enda en oljetønne på vei til Spencer. Kevin dunker inn i tønna, og den slingrer rett under bufferen til Spencer! Nå kan han ikke røre seg. Ved et uhell, dunker Kevin i en oljetønne til. Tønna ruller fint og rett. Kevin blir glad for at han endelig får det til. Med ett damper Victor inn, og da går det helt galt. Kevin dunker en ny tønne. Den flyr høyt opp i lufta, rett mot Victor, og han blir dekket av guffen olje! Victor er rasende! Kevin blir lei seg for at han ikke har gjort jobben sin, og for at han ikke kan dytte som et damplok.

Plutselig kommer Thomas og Percy tilbake. De spør om Kevin vil leke. Kevin vil gjerne det, men han vil ikke dumme seg ut igjen. Så han glemmer leken, og begynner å rydde opp. Han henter et nytt hjul til Emily, fjerner tønna fra Spencers buffer, og bobler til Victor. Men før han får levert boblene til Victor, slipper han bøtta ned på svingkransen for å slippe Spencer forbi. Kevin glemmer hvor han la boblene, men Thomas og Percy ser dem. Percy utbryter "Fløytegjemsel", som Thomas syns er en flott lek. Når Victor er vasket, leker Thomas, Percy og Kevin Fløytegjemsel. Thomas sier at intet damplok kan gjemme seg like godt som Kevin kan med kroken sin. Kevin sier at det er det som er bra med å være en kran, og det roper alle hurra for!

Denne episoden er gjennomsnittlig for meg. Den var nesten helt lik sesong 13 episoden "Sjef for en dag", bare at "Sjef for en dag" er underholdene. Det var bra at Kevin endelig fikk sin egen episode.

TheSodorSteamworks gir "Kevin leker damplok":
5/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.