onsdag 12. september 2012

TheSodorSteamworks starter ny blogg

TheSodorSteamworks har startet en ny blogg med reviews på norske Thomas og vennene hans DVD'er.

Sjekk ut 'Thomas DVD Reviews' bloggen

'Thomas og fyret' ute nå

I dag, 12. september, kom den siste sesong 11 DVD'en ut, 'Thomas og fyret'.

dvdhuset.no og sf-film.no stod det at DVD'en skulle inneholde syv episoder. Det stemmer ikke. Det er seks episoder, som det står på bak coveret.

Episodene er sesong 11s episoder 9, 17, 14, 10, 18 og 3. Thomas og fyret, Thomas og biljakten, Edward og posten, Thomas og det store smellet, Thomas i knipe, og En skitten jobb.

Episode 19 og 20 har ikke blitt lagt til på noen av sesong 11 DVD'ene. Om de kommer senere, eller har blitt helt utelatt, er uvisst. De heter, oversatt 'Thomas og den stinkende osten' og 'Percy og den glemte baggasjen'.

'Thomas og fyret' er ute nå over hele landet.

fredag 7. september 2012

'Dieselenes dag' sine endelige cover har blitt avslørt

Nettbutikken CDON.no har avslørt coverene til 'Dieselenes dag'. Det coveret som var var vist på homeenter.com er bare en prototype.

Det som er forskjellig er at 'Dieselenes dag' teksten har blitt større, og til høyre nedenfor teksten står det "1 times langfilm".

På bakcoveret, får vi se Flynn, Den og Dart bedre. I tillegg til Belle, Thomas, og et bilde av Diesel 10 som truer Percy med kloen sin. I bakgrunnen ser vi Dieselverkstedet. Beskrivelsen, som beskriver alt for lite om filmen, er den samme som før.

Filmen kommer ut i Norge 10. oktober 2012.

Forhåndsbestill 'Dieselenes dag' på CDON.no