mandag 29. oktober 2012

Halloween-uken er her!

På onsdag er det 31. oktober, så det betyr at dette er Halloween-uken! Alt på bloggen er Halloween-relatert.

I denne uken kommer det ikke til å skje så mye som i "Dieselenes dag-uken". Denne uken blir det kun Halloween ting på sidebarene, header og bakgrunn.

Det kan hende at det kommer en Halloween video nå og da denne uken.

Knask eller knep, og ha en fin Halloween uke!

fredag 12. oktober 2012

Nye stemmer erstatter gamle stemmer

I den nyeste DVD releasen 'Dieselenes dag', har hele fem stemmer sluttet, og fire nye stemmer har tatt plassene deres.

De som har sluttet er Christoffer Staib, han som skulle ha vært Diesel 10, Cranky, Harry og Stanley i filmen, Marit Berg, som skulle ha vært Emily og Mavis, Lena Meieran, som skulle ha vært Belle og Enkefru Hatt, Christian Greger Strøm, som skulle ha vært Rocky og Salty, og til slutt Benedikte Kruse, som skulle har vært Lady Hatt.

De nye stemmene, som erstattet de gamle, er Simen Sand, Marianne Westby og Stig Krogstad. Pluss en som kun har nye stemmer, Fredrik Paasche.

Simen Sand overtok Diesel 10, Salty, Rocky og Cranky. Marianne Westby overtok Emily, Mavis, Belle, Lady Hatt og Enkefru Hatt. Stig Krogstad overtok Stanley, og en helt ny stemme, Dart. Fredrik Paasche sine nye stemmer er Den og Flynn.

En stemme med uvisst status er Sigbjørn Solheim. Han har ikke navnet sitt i rulleteksten, selv om han er stemmen til Bert, men Bert har ingen ordentlig snakkerolle i filmen, så det kan være grunnen. Det er slett ikke sikkert om han har sluttet.

Gamle stemmer Espen Sandvik, Anders Sundstedt, Helge Winther Larsen, Øyvind Borgemoen Lyse, og fortelleren som har vært lengst av alle fortellere på norsk, Kalle Øby er fortsatt med i Thomas og vennene hans.

'Dieselenes dag' er ute nå over hele landet.

PS! Jeg skal gjøre et 'Dieselenes dag' review her på bloggen, så hold øyne åpne!

mandag 8. oktober 2012

'Dieselenes dag-uken' er endelig her! Og bloggen feirer!

Etter lang venting, har uken hvor den nye filmen 'Dieselenes dag' blir sluppet ut endelig kommet!

Som feiring, har sidebarene på bloggen kun Dieselenes dag-relaterte bilder og tekster. I tillegg, har jeg en annen godbit.

For de som ikke har sett dem allerede, her er to trailere på engelsk! Den første ble lastet opp av "thomasandfriends"; den offisielle YouTube kanalen til "Thomas & Friends". Den andre er lastet opp av "Lionsgate Shop"; selskapet som distribuerer Thomas DVD'er i Amerika.

Advarsel! Disse trailerene inneholder mange spoilere. Så de som vil holde filmen som en overraskelse, må IKKE se trailerene! Dere er herved advart.

Trailer 1

Trailer 2

'Dieselenes dag' blir sluppet ut i butikkene onsdag 10. oktober 2012 over hele landet.