mandag 18. februar 2013

På bloggen: Mange godbiter er lagt til på DVD listen!

De fleste av de fremtidige DVD-ene har èn eller flere trailere på engelsk! Den eneste som ikke har det er Knirke Cranky.

Splisj, splæsj, splosj! har to, Den løpske dragen har to, Løven på Sodor har èn, og sist men ikke minst, Blue Mountain Mystery (Mysteriet på Blå Berget etc.) har hele fire trailere!

Selv om det sikkert er veldig fristende, advarer jeg om å se alle Blue Mountain Mystery trailerne. Trailer 1 inneholder bare noen spoilere, men de tre andre inneholder veldig mange. Men det kan jo hende at det bare gjør dere mer spent på å se filmen..! Kort sagt, vil du ha alt om filmen som overraskelse, ikke se trailerne, og vil du ha noen ledetråder, se dem.

Noen er på britisk, og noen er på amerikansk. De på britisk er merket med UK, og de på amerikansk er meket med US. Videoene er fra YouTube og Dailymotion.

Se alle trailerne under Nye DVD-er sidebaren på høyresiden av bloggen.

Ny liten makeover etter valentinesdagen

Bloggen har fått en liten ny makeover etter forrige ukes valentinesuke. En ny header, hvor mesteparten av innholdet på bloggen er skrevet ned.

I tillegg, har Smalsporsjefens galleri blitt fjernet, men videolinjen med YouTube videoer fra thomasandfriends har byttet navn til Smalsporsjefens videohjørne.

Håper den nye headeren faller i smak. Om den ikke gjør det, vil den bli byttet ut.

tirsdag 12. februar 2013

Ny DVD informasjon via e-post

Tøff Tøff Thomas sendte en e-post til sf-film.no for en stund siden, om info om den andre sesong 13 dvd-en, Splisj, splæsj, splosj!.

Beskrivelsen har vært online en god stund, men ikke epiosdene. De er som følger Såpeglatt, Moro på skinner, Et blomstrende kaos, Splisj splæsj splosj og Snøspor.

Coveret, som også har vært tilgjengelig lenge, er mest sannsynlig er prototypecover, på grunn av at det mangler "Vi snakker norsk" merket, og tittelen står på engelsk.

I en annen e-post jeg sendte var om de planla noen spesial dvd-er. Svaret lyder slik: Om du smører deg med tålmodighet, skal du ikke se bort i fra at det vil komme en jubileumsutgave på slutten av året.

I tillegg, fikk jeg også en nærmere release på "Blue Mountain Mystery". Det blir i sommer. Mest sannsynlig i mai.

'Splisj, splæsj, splosj!' kommer ut 10. april 2013 over hele landet.

"Blue Mountain Mystery" kommer ut mest sannsynlig i mai 2013 over hele landet.

Den mystiske jubileumsutgaven kommer kanskje på slutten av året over hele landet.

mandag 11. februar 2013

Knirke Cranky får endelig sitt cover med episoder!

CDON.no er de første til å legge ut full informasjon om Knirke Cranky DVD-en. Bindestreken i navnet på episoden Knirke-Cranky er fjernet på coveret.

Beskrivelsen dekker tre av fem episoder, og den lyder slik: Thomas og vennene hans gir deg mye moro i denne samlingen av spennende episoder! Følg Thomas på postrunden, når han reparerer motorer og når han forbereder til fest på øya Sodor. Thomas erfarer at det lønner seg å lytte til gode råd, og at teamarbeid er den beste måten å få ting gjort på.

Episodene er Knirke-Cranky, Rødmende rosa, Dobbelt trøbbel, Morgenfuglen og Sjef for en dag, som til sammen blir ca. 50 minutter.

Se coverene til Knirke Cranky, eller forhåndsbestill den på CDON.no

'Knirke Cranky' kommer ut 13. mars 2013 over hele landet.

Valentinesuken er her!

Valentinesdagen er på torsdag, så alt er valentinerelatert denne uken.

I tillegg, har en sidebar blitt fjernet. Jernbaneinspektørens favorittdestinasjoner er fjernet, fordi jeg begynte å gå tom for destinasjoner.

Men, en ny har blitt lagt til; en videolinje med fire vidoer fra thomasandfriendsYouTube. Den heter "Se videoer fra 'thomasandfriends'". Så sjekk den ut om du vil!

Tøff Tøff Thomas ønsker dere en riktig god valentinesdag på torsdag!

fredag 1. februar 2013

Store nyheter: 'Blue Mountain Mystery' svensk release i vår

I følge den svenske nettbutikken discshop.se, skal den kommende langfilmen Blue Mountain Mystery komme ut 22. mai 2013.

Den kommer da til Norge mest sannsynlig èn eller to uker etter; 29. mai eller 5. juni. Men i følge en e-post jeg sendte til sf-film for en stund siden, skulle filmen mest sannsynlig komme i mai, så 29. mai er veldig sannsynlig.

Den har tittelen Mysteriet på blå berget, som også godt kan være den norske tittelen. Dette blir den første langfilmen som ikke har kommet om høsten.

'Blue Mountain Mystery' (Mysteriet på blå berget) kommer mest sannsynlig i mai over hele landet.