fredag 26. juli 2013

Litt info om "King of the Railway"

Dette blogginnlegget har ingen store spoilere, bare noen smakebiter.

Den spesielle gjesten er greven av Sodor, Sir Robert Norramby. De nye lokomotivene er Stephen, basert på Stephenson's Rocket, grevens franske privatlokomotiv Millie, og høyfartslokomotivene fra fastlandet, Caitlin og Connor.

Ulfstead slott og Ulfstead gruve er hovedstedene i filmen. De vanskelige vognene gjør comback i å være vanskelige. En annen gjør også comeback. En gravemaskin. Ja det stemmer, Jack! Dessverre er det ingen andre av teamet hans som er i denne filmen.

Filmen vil ha tre sanger. It's Gonna be a Great Day, Searching Everywhere, og en ny versjon av Vi jobber sammen, som først var i Blåfjellsmysteriet.

Se de to trailerne, hvor du også får se den nye animasjonen av Arc Productions!

Trailer 1

Trailer 2

torsdag 25. juli 2013

Store nyheter: Enda en langfilm planlagt for 2013

I september kommer en ny film i England og Amerika som heter King of the Railway. Den er den første filmen som er animert av Arc Productions, og den første til å være skrevet av Andrew Brenner, som redigerte manuset til Blåfjellsmysteriet.

he.svenskfilmindustri.se har avslørt at den vil komme 2. oktober til Sverige, og veldig sannsynlig i Norge også. Den har navnet Järnvägens konung, som blir Jernbanens konge, det samme som Hiro er kalt, eller Kongen av jernbanen. Hadde vært best om det ble det andre valget, for filmen har ikke noe med Hiro å gjøre.

Beskrivelsen er og klar. Den er den samme som på engelsk, bortsett fra et par setninger.
En veldig spesiell gjest kommer til Sodor, med en stor overraskelse og et veldig viktig oppdrag til Thomas, Percy og James.

Lokomotivene møter nye venner og oppdager våpenskjold, rustninger og legener om gamle helter. Deres tapperhet blir satt på prøve når deres nye venn Stephen forsvinner. Kan Thomas finne ham? Kommer lokomotivene til å avsløre sannheten om Sodors store mysterium?

Les mer på he.svenskfilmindustri.se

"King of the Railway" kommer ut mest sannsynlig i oktober over hele landet.