fredag 27. september 2013

Tidlig Jernbanens konge DVD cover tilgjengelig for våre øyne

sf-film.no har lagt ut et cover for Jernbanens konge. Det har samme motiv som kino posteren; Thomas og Stephen foran Ulfstead slott med vakker himmel i bakgrunnen. Det er nesten 100% skkert at det er en prototype.

For det første står det the movie isteden for 1 times langfilm. For det andre mangler Vi snakker norsk ikonet.

Releasedatoen forblir et mysterium. Det er mest sannsynlig at det blir i høst, fordi den kommer ut i Sverige, Danmark og Finland i oktober og november.

Se Jernbanens konge coveret.

Jernbanens konge har premiere på kino 4. oktober.

onsdag 18. september 2013

SF Film viser norsk Jernbanens konge trailer

En norsk trailer for Jernbanens konge har blitt lagt ut på sf-film.no, i tillegg til en kino poster, og et bilde som presenterer filmen.

Beskrivelsen har mange skrivefeil med navn. Det skal være Gordon og Spencer som blir lamslåtte når de treffer Connor og Caitlin, ikke Percy og James. Og det er ikke Spencer som er sporløst forsvunnet, men Stephen.

Traileren avslører at Percy har en ny stemme. Erik Skjøld er nå stemmen hans. Sir Robert Norramby får sin stemme av Per Sjøldsvik, og er veldig lik Winston sin stemme. Og Stephen får sin stemme av Stig Krogstad, som er veldig lik de fleste av stemmene hans.

Jeg vet ikke hvem som er Millie. Det er ihvertfall en ny stemme.

Jernbanens konge har premiere på kino 4. oktober

Se den norske traileren for Jernbanens konge

fredag 13. september 2013

Kinopreierer for Jernbanens konge oppdatert

Ville bare informere om at sidebaren Jernbanens konge kinopremierer har blitt oppdatert. Følg med på den sidebaren (til høyre) for å se om filmen kommer til din by!

Jernbanens konge har premiere 4. oktober.