tirsdag 24. desember 2013

søndag 22. desember 2013

Jernbanens konge bok med gratis app på nyåret

Schibsted forlag sin nettside har kommet med en gledelig og spennende nyhet. En bok om Jernbanens konge er ventende 15. februar.

Boken vil komme med en gratis app som gjør boken helt levende. Den vil inneholde forskjellige aktiviteter og info fra filmen.

Appen vi være tilgjengelig for iPad, iPhone, iPod og Android.

Boken kom også ut i Finland tidigere i år.

Forhåndsbestill Jernbanens konge boken her

fredag 6. desember 2013

'Løpsk drage' og 'konge' covere på CDON

CDON.no har lagt ut de endelige coverene til de to første Thomas DVD-ene i 2014, Thomas og den løpske dragen og Jernbanens konge.

Thomas og den løpske dragen har det samme som prototypen, bare md Tillat for alle merket lagt til. Dette er tydeligvis den første DVD-en til å ikke ha Vi snakker norsk merket, for det er ikke der, men det er der på den svenske utgaven, bare med Vi snakker svenska selvsagt.

Bakcoveret viser Thomas på dragefestivalen. Beskrivelsen er slik: Det er en drage løs, og Thomas må fange den før den blåser vekk fra Sodor.

Med Gordon, Charlie og Toby ved sin side, oppdager Thomas at det er fint å ha sine venner rundt seg når han skal forhindre mange ulike katastrofer.

Kom om bord til Thomas og vennene hans i dette høytflyvende eventyret.

Med episodene Percys spesial, Tobys nye fløyte, Thomas og den løpske dragen, Den største gaven av alle og Travle som bier.

Jernbanens konge forblir det samme, bare med Norsk tale! og Kjent fra kino! lagt til. Også legg merke til at The Movie er fortsatt på coveret, som på den engelske utgaven.

Bakcoveret fokuserer på Thomas, Stephen, Millie og greven ved Ulfstead slott. Beskrivelsen lyder: Lokomotivet Thomas er langt avgårde når greven av Sodor velger ut ham og hans venner, Percy og James, til å gjenoppbygge Ulfstead slott.

Gjengen med Thomas i spissen får møte Millie, et sprudlende fransk tog, og det gamle damplokomotivet Stephen, som begge har veldig spennende historier å fortelle. Percy og James blir lamslåtte når de treffer de to nye togene Connor og Caitlin som viser seg å være enda raskere enn dem selv.

Enda mer spennende blir det når en katastrofe inntreffer hos våre venner: Stephen er plutselig sporløst forsvunnet...

Legg merke til skrivefeilen. Percy og James blir lamslåtte når de treffer de to nye togene Connor og Caitlin. Det skulle vært Gordon og Spencer.

Forhåndsbestill Thomas og den løpske dragen

Forhåndsbestill Jernbanens konge

Thomas og den løpske dragen slippes ut 22. januar 2014 og Jernbanens konge slippes ut 5. februar.