fredag 24. januar 2014

Nysgjerrig last og ploppende flasker kommer på DVD i år

Via en e-post fra SF Film, forteller de at DVD-ene Curious Cargo (direkte oversatt Nysgjerrig last) og Pop Goes Thomas (Plopp, sa det) er ventende på DVD i år. Curious Cargo er planlagt i august, og Plopp, sa det i oktober. Datoene er ikke spikret fast, så de kan bli flyttet på.

På engelsk har Curious Cargo en sesong 14 episode og tre sesong 15 episoder. På norsk blir nok de tre fra sesong 15 erstattet med fire flere sesong 14 episoder. Thomas's høye venn er den som er sikker, for det er hovedepisoden på DVD-en, siden Thomas med giraffen er på coveret.

Plopp, sa det inneholder på engelsk fire sesong 14 episoder, så det blir nok det samme på norsk, i tillegg til en episode til. De fire er Plopp, sa det, Hurramegrundt, En merkelig dag og Stinke-stanke-vasken.

Den kommende langfilmen Tale of the Brave er foreløpig ikke planlagt til kinovisninger, og ingen release dato er klar ennå.

Se det engelske Curious Cargo coveret.

Se det engelske Plopp, sa det coveret.

Se Nye DVD-er seksjonen på høyre sidebar for mer informasjon om kommende DVD-er.

lørdag 11. januar 2014

'Tale of the Brave' amerikansk trailer kommet ut

Traileren for årets film Tale of the Brave har kommet ut. Det er ikke visst når den kommer til Norge, og om denne kommer på kino.

Traileren viser fire nye karakterer. Gator, Marion, Timothy og Reg. I tillegg til fire gamle fjes. Duck, Oliver, Bill og Ben.

Vi ser også Porter, som blir introdusert i sesong 17, og Stafford som kommer i sesong 16. Vi så han også litt i Jernbanens konge.

Se Tale of the Brave traileren!

Tale of the Brave kommer til Norge mest sannsynlig i 2014/2015.

mandag 6. januar 2014

'Løven på Sodor' estimert i mai

I følge en e-post fra SF Film, er Løven på Sodor foreløpig satt 7. mai. I fjor ble det sagt at den hadde estimert release i april, men nå er den flyttet bakover noen uker.

Løven på Sodor blir den siste DVD-en fra sesong 13, med de fem gjenværende episodene Løven på Sodor, Thomas og grisene, Eventyrstund, Henrys gode gjerninger (uriktig navngitt Thomas og den løpske dragen) og Hiro hjelper til.

Forhåpentligvis vil Thomas og den løpske dragen feilen på Henrys gode gjerninger bli rettet opp på DVD-en. "Henrys gode gjerninger" er direkte oversatt fra engelsk.

Det er bare et par uker til Thomas og den løpske dragen kommer ut; 22. januar, så det kan vi glede oss til. Og 5. februar kommer Jernbanens konge på DVD, med boken basert på filmen 15. februar.

Løven på Sodor har estimert release 7. mai 2014.

onsdag 1. januar 2014

Godt nyttår!

Godt nyttår alle sammen! Bloggen vil som vanlig få en makeover med ny header og bakgrunn.

Ser dere et visst grønt Great Western tanklokomotiv på headeren? Ja det stemmer, Duck kommer tilbake med flere! Ikke i Norge på en stund, men han har kommet tilbake i andre land. Når sesong 17 kommer får vi se.

Uansett, fortell hva du syns om makeoveren, og ha et flott 2014!