søndag 23. februar 2014

Eksklusivt: Sesong 16 og 17 er spilt inn

I følge en e-post fra Nordubb Studios, ble sesong 16 og 17 levert i fjor høst. De mener de sikkert vil komme på TV 2 snart, så det vil altså si at de er spilt inn.

Jeg tviler på de kommer på tv på en stund, fordi trenden til TV 2 innen Thomas er å vise tre sesonger samtidig. Sesong 17 og utover er veldig annerledes enn sesong 16, som er akkurat som sesong 13-15, så jeg velger å tro at sesong 16 blir som sesong 11; sluppet kun på DVD, og sesong 17-19 vil gå på TV 2 en gang. Jeg tipper 2015, for det er året sesong 19 går i England. Men dette er bare det jeg tror.

Som svar på e-posten, spurte jeg om noen nye stemmer kommer, eller om noen slutter. Venter på svar.

fredag 14. februar 2014

'Løven på Sodor' info på DVDHuset

DVDHuset er den første til å vise både cover og beskrivelse til Løven på Sodor til offentligheten.

Beskrivelsen lyder slik: Thomas får beskjed om at han skal frakte 'Løven fra Sodor'. Det er en statue, men Thomas tror det er en levende løve og er altfor spent til å lytte til de andre togene som prøver å fortelle ham om misforståelsen. Thomas får vennene sine til å hjelpe til å gi løven sirup, fisk og høy. Han forstår etter hvert at han har misforstått, og at det er viktig å høre etter hva andre sier. Nå gjenstår det bare å få den levert i tide til den store avdukningen på byens torv. 

Episodene er Løven på Sodor, Thomas og grisene, Eventyrstund, Henrys gode gjerninger og Hiro hjelper til.

Se coveret til Løven på Sodor her

Løven på Sodor kommer ut i Norge 7. mai.

mandag 10. februar 2014

Norske Thomas episoder på YouTube

Jeg har lagt til en ny link i Anbefalte Thomas nettsteder sidebaren. En YouTube kanal med norske Thomas episoder. Foreløpig er det episoder fra sesong 1-6, men det blir stadig lastet opp flere. Kanalen heter ThomasNorsk.

Finn linken under Anbefalte Thomas nettsteder på høyre sidebar.

Sarah MacDonald Berge - Ny stemme i Thomas

I Jernbanens konge kom det en ny stemme til serien. Sarah MacDonald Berge, som gir stemmer til Millie og Caitlin.

Berge er kjent for å være stemmen til Wendy i Gravity Falls og Candace i nyere Phineas og Ferb episoder på Disney Channel.

Tøff Tøff Thomas ønsker Sarah velkommen til Thomas! Håper hun blir værende lenge.