onsdag 4. juni 2014

'Tale of the Brave' venter til 2015

I og med at SF Sverige vet om en Thomas dvd i januar 2015, men ikke noe om langfilmen Tale of the Brave, vil det si at den ikke kommer før neste år. SF Norge vet heller ingenting om den.

Se traileren til "Tale of the Brave".

'Plopp' dvd episoder avslørt

Tøff Tøff Thomas sendte en epost til SF Sverige om den kommende dvden Pop Goes Thomas, som mest sannsynlig vil hete Plopp, sa det i Norge, angående episodene og releasedato til dvden.

Dvd-en som før var estimert i oktober er nå estimert i januar 2015, i Sverige ihvertfall. Sverige pleier alltid å få dvdene først, så det er mest sannsynlig tidlig 2015 i Norge også.

Episodene er Stinke-stanke-vasken, Plopp, sa det, Å være Percy, En merkelig dag og Hurramegrundt.

"Plopp, sa det" er ventende i Norge tidlig 2015.

'Nysgjerrig last' villedende beskrivelse

Den første sesong 14 dvd-en i rekken Nysgjerrig last kan nå forhåndsbestilles på platekompaniet.no. Coveret er der, men veldig lite.

Beskrivelsen er veldig villedende. Den beskriver tre episoder som ikke er på dvd-en. Percys nye venner, Toby og Krutt og Lokomotivet Belle. Grunnen er nok at disse tre episodene er på den engelske versjonen, og beskrivelsen er direkte oversatt. Den lyder slik:

Kom om bord, alle sammen! Nå venter en tur på Sodor med Thomas og vennene hans når de må levere en nysgjerrig last: Her er det både sjiraffer, kuer, fugler, kaniner og flere til.

Thomas får en stor utfordring når sjiraffen skal fraktes. Percy lærer å være snill mot alle dyrene som er på Sodor. Belle og Toby finner ut hvor viktig det er å høre på andre. Bli med på eventyr!

Episodene er, som har vært visst en stund, Thomas' høye venn, Diesels spesiallevering, Henrys helse og sikkerhet, Charlie og Eddie og Thomas tar styringen.

Forhåndsbestill Nysgjerrig last nå.

Nysgjerrig last kommer ut i butikkhyllene i Norge 6. august.