onsdag 30. juli 2014

'Nysgjerrig' DVD bakcover

CDON.no har lagt ut bakcoveret til den neste Thomas DVD-en i rekken, Nysgjerrig last. Coveret viser Thomas, Percy med dyr på seg som sett i Percys nye venner, og en sjiraff.

Se bakcoveret til Nysgjerrig last på CDON.no

Nysgjerrig last kommer på DVD 6. august.

lørdag 26. juli 2014

Fremtidige estimerte DVD-er lagt til på bloggen

I høyre sidebar Nye DVD-er finner du nå mest sannsynlige releaser. De er lagt til, fordi det vil være veldig rart om de ikke kommer til Norge.

Ingen eksakt releasedato på noen av dem, men episodene er mest sannsynlig riktig. Noen DVD-er vet vi ikke alle episodene på ennå.

I tillegg finner dere en link til de engelske coverene, så dere kan se hvordan det vil se ut på norsk, med unntak av Big Bang Surprise. Den har ikke et cover fordi den fulgte med den britiske versjonen av Merry Christmas, Thomas!.

Alle inneholder episoder fra sesong 14-17. Når sesong 18 kommer til Norge, vil flere estimerte DVD-er bli lagt til.

God fornøyelse!

fredag 11. juli 2014

Ny ferieaktivitetsbok ute nå

En ny aktivitetsbok kom ut for noen dager siden. Den heter På ferie med Thomas, og er basert på den engelske 2014 annualen. Dette er den første aktivtetsboken i Norge med CGI animert Thomas.

Boken inneholder aktiviteter og historier. Historiene er Gratulerer med dagen, herr Kontrollsjef!, Et skikkelig gjørmebad, Jernbanens konge: Les en fortelling og Emilys vinterfest.

Historiene er basert på sesong 16 episoder som kun er tilgjengelig på TV 2 Sumo og langfilmen Jernbanens konge som gikk på kino i Norge i fjor. Episodene historiene er basert på er Gratulerer med dagen, Sir!, Sølete spesial og Emilys vinterfestivalspesial.

Ingen covere er tilgjengelig på nettet, men den engelske versjonen er det. Det norske coveret er mer eller mindre det samme, bare uten Flynn og Jernbanens konge emblemet.

Se det engelske På ferie med Thomas coveret her

På ferie med Thomas er ute i butikkene nå for 99 kr.

fredag 4. juli 2014

'Tale of the Brave' ny trailer

For en stund siden kom det en ny britisk trailer til den kommende filmen Tale of the Brave. Denne traileren viser mange flere klipp fra filmen.

Blant annet ser vi mer av leirgropene, James som faller i en dam og et stort steinras. I tillegg ser vi litt mer av nye venner Marion, Timothy og Reg. Gator er ikke referert til med navn.

Se den nye Tale of the Brave traileren på YouTube.

Tale of the Brave kommer mest sannsynlig i Norge i 2015.