mandag 27. april 2015

"Sodor's Legend of the Lost Treasure" info

På den nyeste DVD'en i England, Trouble on the Tracks, var det en trailer for den neste langfilmen Sodor's Legend of the Lost Treasure, Sodors legende om den forsvunne skatt oversatt.

Traileren viser at Donald, Douglas, Alfie og gravemaskinen Oliver er tilbake. Det har også blitt kunngjort at Max og Monty er tilbake.

Nye karakterer er Ryan, Skiff og onde Sjømann John. Dessuten er tre karakterer fra The Railway Series for første gang vist i tv-serien. Miniatyr-lokomotivene Mike, Rex og Bert.

I tillegg, i dag, kom coveret til filmen ut, med en beskrivelse. På norsk blir det:

Splitter mine brannseil! Overraskelser venter Thomas og vennene hans mens de graver opp deres dristigste eventyr hittil. Etter å ha gravd opp en gammel piratskute, drar Thomas på jakt etter Sodors forsvunne skatt.

Når Thomas svaier båten med noen nye venner, blir det snart trøbbel. Vil Thomas spore opp skatten i tide, eller vil Sjømann John sette seil med den? Bli med Thomas og vennene hans i dette eksplosive filmeventyret!

Her er coveret:

Se traileren (UK)

Når i år "Sodor's Legend of the Lost Treasure" kommer til Norge er uvisst, men mest sannsynlig i oktober/november.

Tell med Thomas i ny bok

Buster Nordic kunngjorde på Facebook for en god stund siden at en ny bok er planlagt for Norge. Tell med Thomas. Når den kommer er uvisst.


"Vaklende" DVD får sitt bak-cover

Først, bloggen har vært inaktiv en stund. Beklager det.

CDON.no har sluppet ut bak-coveret til den neste DVD'en i rekken, Vaklende hjul og fløyter.


Merk at Thomas ikke står på skinnene ordentlig, og flatvognen i bakgrunnen ikke står på skinner i det hele tatt.

Vaklende hjul og fløyter kommer til Norge 1. juni 2015.