tirsdag 27. november 2012

"Splisj Splæsj Splosj", "Den løpske dragen" og "Løven på Sodor" engelske DVD'er detaljer

Akkurat som Knirke-Cranky, har disse DVD'ene også en engelsk utgave, så coverene er mest sannsynlig de samme.

"Splisj Splæsj Splosj" viser Thomas til venstre som kjører i en sølepytt, og ved siden av ham litt lenger bak er Rosie. Over Rosie står det "Splisj Splæsj Splosj" med vann som bakgrunn. Nede i høyre hjørne er et bilde av Charlie, også står det "Møt Charlie". Hvis "Moro på skinner" blir med på DVD'en kommer dette sikkert også til å stå på coveret.

"Thomas og den løpske dragen" viser Thomas på venstre side i profil med Charlie ved siden av, med mange drager rundt dem. Tittelen "Thomas og den løpske dragen" står med en drage bak det.

"Løven på Sodor" er veldig enkelt. Thomas og Percy står ved Knapford stasjon med statuen av Løven på Sodor i midten.

"Splisj Splæsj Splosj" har episodene "Splish Splash Splosh" (Splisj Splæsj Splosj), "Slippy Sodor" (Såpeglatt), "Snow Tracks" (Snøspor), og "Play Time" (Moro på skinner).

"Thomas og den løpske dragen" med episodene "Thomas and the Runaway Kite" (Thomas og den løpske dragen), "The Biggest Present of All" (Den største gaven av alle), "Toby's New Whistle" (Tobys nye fløyte), og "Buzzy Bees" (Travle som bier).

"Løven på Sodor" med episodene "The Lion of Sodor" (Løven på Sodor), "Thomas and the Pigs" (Thomas og grisene), "Time for a Story" (Eventyrstund), og "Hiro Helps Out" (Hiro hjelper til).

Episodene som er igjen er "Dobbelt trøbbel", "Percys spesial", "Et blomstrende kaos" og "Henrys gode gjeninger".

Info om de norske utgavene for vi vite neste år.

"Blue Mountain Mystery" litt info

Jeg skal gi dere litt info om den kommende filmen "Blue Mountain Mystery" (Mysteriet i Blåfjell). Ikke for mye, så ikke hele filmen blir spolert. Jeg skal oversette det som står på bak coveret på den engelske DVD'en.

Avdekk mysteriet i denne helt nye filmen! Når trøbbel slår til i steinbruddet i Blåfjell, sendes Thomas for å hjelpe smalsporvennene hans. Mens han dytter og trekker, oppdager han et lite grønt lokomotiv som gjemmer seg i tunnelene. Thomas er fast bestemt på å komme til bunnen av mysteriet men å oppdage sannheten er vanskeligere enn han hadde trodd! Vil Thomas klare å hjelpe sin nye venn? Eller vil det lille lokomotivet bli sendt vekk fra Sodor for alltid? Finn det ut i det største eventyret til Thomas til nå!

Filmen er full av humor, drama og mest av alt, action! Og den har blitt kalt den beste Thomas filmen hittil av mange utenlandske fans. Så det er bare å glede seg!

En ting til jeg kan si er at smalsporlokomotivene er ekstremt detaljerte. De ser helt ut som prototypene deres. Dette er fordi at regissøren, Greg Tiernan, dro til Talyllyn jernbanen i Wales, hvor prototypene til smalsporlokene på Sodor bor. Han ville at det siste arbeidet til Nitrogen Studios skulle være spektakulær.

Dette er grunnen til at Duncan ikke er med i filmen. Det var meningen han skulle være med, men prototypen han hadde en overhaling da Greg dro til Wales.

"Blue Mountain Mystery" kommer til Norge mest sannsynlig høsten 2013.

Eksklusivt: Alle DVD-er for 2013 avslørt! (100. innlegg!)

Eieren av Den norske Thomas og vennene hans bloggen er stolt over å være den første til å avsløre DVD-ene planlagt for 2013! I tillegg er det mitt 100. innlegg på bloggen! Det 100. innlegget blir en stor nyhet!

Jeg sendte en e-post til SF-Film Norge for en god stund siden. Den så slik ut:

Hei. Jeg lurte på om dere kunne svare på to spørsmål om Thomas og vennene hans.

1. Hvorfor kom ikke sesong 11 episode 19 og 20 ("Thomas and the Stinky Cheese" og "Percy and the left Luggage") og sesong 12 på norsk DVD?

2. Kan dere fortelle meg noe om fremtidige Thomas DVDer for 2013?

Om dere ikke vet dette, vet dere da om noen andre som kanskje vet det?


Og i dag fikk jeg svar, og her er det:

Thomas og vennene hans, serie 13, blir lansert i 2013. Da kommer det hele fem nye dvd-er. Jeg har ikke dubb/oversatte titler enda, men kan gi deg originale titler:

Creaky Cranky

Splish Splash Splosh

Runaway kite

The lion of Sodor

Blue mountain mystery - special


Når det gjelder episode 19 og 20 fra sesong 11, og sesong 12, må jeg undersøke. Du hører fra meg.

Så det kommer fem nye DVD-er, hele sesong 13, og en film! Hva som skjedde med sesong 12 og ep. 19 og 20 av sesong 11 for vi sikkert vite snart.

"Creaky Cranky", som da blir "Knirke-Cranky" har vært visst en god stund nå, og kan forhåndsbestilles på CDON.no. Den kommer ut 20. februar 2013.

Resten, "Splish Splash Splosh", "Runaway Kite" og "The Lion of Sodor" blir da "Splisj Splæsj Splosj", "Den løpske dragen" (som da er fra episoden "Thomas og den løpske dragen"), og "Løven på Sodor".

Siden det er sagt at dette er hele sesong 13, blir det fem episoder på hver DVD.

Og sist, men helt klart ikke minst, den nye filmen "Blue Mountain Mystery", direkte oversatt "Mysteriet i Blåfjell". Dette er den siste filmen som blir animert av Nitrogen Studios, og filmen er satt mellom sesong 15 og 16.

Filmen inneholder karakterer som gjør et stort comeback.., Smalsporlokomotivene! Skarloey, Rheneas, Sir Handel, Peter Sam og Rusty. Duncan, Freddie, Mektige Mac, Duke og Bertram er ikke med. Dette vet vi fordi filmen kom ut i september 2012 i England og mange flere land.

Nye karakterer er et smalsporlok med navn Luke, en sporinspeksjonsbil med navn Winston, en steinbruddkran med navn Merrick, og en vinsjmaskin med navn Owen.

Et nytt sted er også inkludert; steinbruddet i "Blåfjell"/"De blå fjellene" etc. Mer info om filmen kommer snart i et nytt innlegg.

Knirke-Cranky kommer ut 20. februar 2013 over hele landet. Og Splisj Splæsj Splosj, Thomas og den løpske dragen, Løven på Sodor, og "Mysteriet i Blåfjell" kommer ut senere i 2013.

Velkommen til adventsmåneden!

På lørdag er 1. desember, og 2. desember er det 1. søndag i advent, så adventsmåneden begynner nå! Den varer til og med julaften.

Bloggen ønsker alle en god adventstid!

mandag 12. november 2012

"Knirke-Cranky" engelsk DVD detaljer

Det er også en engelsk utgave av denne DVD'en med samme navn "Creaky Cranky". Om det er de samme detaljene på den norske utgaven gjenstår å se.

Coveret viser Thomas som blir løftet av Cranky, akkurat som i episoden, bare at Thomas smiler og ser mot kameraet. Tittelen står i noen objekter som minner Crankys løftearm, som knekker.

Episodene er Knirke-Cranky (Creaky Cranky), Rødmende rosa (Tickled Pink), Sjef for en dag (Steamy Sodor) og Morgenfuglen (The Early Bird).

Om det er det samme på den norske DVD'en får vi se når info kommer på nettet.

"Eventyr på sporet" bytter navn til "Creaky Cranky"

sf-film.no har byttet navn på den nye DVD'en. Nå er det "Creaky Cranky" som da blir "Knirke-Cranky" på norsk.

sf-film har gitt beskjed at "Eventyr på sporet" navnet var en feil mens de la inn DVD'en på nettsiden.

Sesong 13 har da endelig tatt sporet til norske DVD'er, ett og et halvt år etter de ble først vist på TV. Det later til at sesong 12 aldri blir vist i Norge.

Episodene er ennå uvisst.

Se siden til "Creaky Cranky" DVD'en på sf-film.no

'Knirke-Cranky' kommer ut 20. februar 2013 i hele landet.

lørdag 10. november 2012

Ny "Eventyr på sporet" DVD skaper forvirring

sf-film.no har lagt til den første DVD'en for 2013. Den heter 'Eventyr på sporet', men ingen episoder er visst ennå. Det som er rart, er at det allerede er en DVD som heter 'Eventyr på sporet', som kom ut i 2009.

Om dette er en helt ny DVD eller en re-release gjenstår å se.

Om det er en re-release for sesong 9 DVD'en, er episodene Mektige Mac, Thomas får melkeproblemer, Toby føler seg utenfor, Modige Thomas, Thomas og det nye lokomotivet, Thomas får nye vogner, og Duncan og den gamle gruven.

Om det er en ny DVD, er det kanskje en sesong 12 DVD, eller en sesong 13 DVD. Sesong 12 har aldri vært vist på TV.

De to gjenværende sesong 11 episodene er også antatt å være på DVD'en. "Thomas and the Stinky Cheese" (Thomas og den stinkende osten) og "Percy and the Left Luggage" (Percy og den glemte bagasjen).

'Eventyr på sporet' kommer ut 20. februar 2013 over hele landet.