tirsdag 27. november 2012

"Splisj Splæsj Splosj", "Den løpske dragen" og "Løven på Sodor" engelske DVD'er detaljer

Akkurat som Knirke-Cranky, har disse DVD'ene også en engelsk utgave, så coverene er mest sannsynlig de samme.

"Splisj Splæsj Splosj" viser Thomas til venstre som kjører i en sølepytt, og ved siden av ham litt lenger bak er Rosie. Over Rosie står det "Splisj Splæsj Splosj" med vann som bakgrunn. Nede i høyre hjørne er et bilde av Charlie, også står det "Møt Charlie". Hvis "Moro på skinner" blir med på DVD'en kommer dette sikkert også til å stå på coveret.

"Thomas og den løpske dragen" viser Thomas på venstre side i profil med Charlie ved siden av, med mange drager rundt dem. Tittelen "Thomas og den løpske dragen" står med en drage bak det.

"Løven på Sodor" er veldig enkelt. Thomas og Percy står ved Knapford stasjon med statuen av Løven på Sodor i midten.

"Splisj Splæsj Splosj" har episodene "Splish Splash Splosh" (Splisj Splæsj Splosj), "Slippy Sodor" (Såpeglatt), "Snow Tracks" (Snøspor), og "Play Time" (Moro på skinner).

"Thomas og den løpske dragen" med episodene "Thomas and the Runaway Kite" (Thomas og den løpske dragen), "The Biggest Present of All" (Den største gaven av alle), "Toby's New Whistle" (Tobys nye fløyte), og "Buzzy Bees" (Travle som bier).

"Løven på Sodor" med episodene "The Lion of Sodor" (Løven på Sodor), "Thomas and the Pigs" (Thomas og grisene), "Time for a Story" (Eventyrstund), og "Hiro Helps Out" (Hiro hjelper til).

Episodene som er igjen er "Dobbelt trøbbel", "Percys spesial", "Et blomstrende kaos" og "Henrys gode gjeninger".

Info om de norske utgavene for vi vite neste år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar