tirsdag 12. mars 2013

Blåfjellsmysteriet får sitt cover en uke etter avsløringen

sf-film.no var de første til å avsløre navnet på den kommende filmen Blåfjellsmysteriet, men de er også de første til å gi coveret og beskrivelsen.

Coveret viser Blåfjellsmysteriet i midten, Thomas og Luke, en nykommer, ovenfor, Owen og Merrick, to andre nykommere, på sidene, Sir Handel på nedre høyreside, Rheneas på nedre venstreside som kjører over en bro som kollapser, og Luke i en tunnel nederst.

Barnas Favoritter banneren har forandret seg. Den har blitt tykkere, så den ser mer ut som den svenske banneren.

Beskrivelsen har også kommet. Det er trolig bare en prøvebeskrivelse, fordi det står noen feil der.

Thomas blir sendt for å hjelpe vennene sine da det er streik på Blue Mountain Quarry. Mens de jobber for å få alt i orden igjen, oppdager Thomas et lite grønt lokomotiv som gjemmer seg i tunellen. Thomas er fast bestemt på å komme til bunns i mysteriet, men det ser ut til å bli vanskeligere enn forventet. Vil Thomas kunne hjelpe sin nye venn, eller vil det lille lokomotivet bli sendt bort fra Sodor for alltid? Dette finner du ut i denne spennende filmen!

Det står tre feil her. 1: "Tunnelen" er skrevet feil. 2: Det står "Blue Mountain Quarry" isteden for "steinbruddet i Blåfjell" etc. 3: Det står at det er streik på steinbruddet, men det er det ikke. Det har vært en seriøs ulykke.

Releasedatoen er fortsatt 29. mai 2013.

Les mer om Blåfjellsmysteriet her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar