lørdag 30. august 2014

Ekstra: 'Gratulerer med dagen, Sir!' anmeldelse

I dag gjorde sesong 16 sin norske TV debut, med episode 20 av sesongen, Gratulerer med dagen, Sir! skrevet av Sharon Miller.

Winston, inspeksjonsbilen som ble introdusert i Blåfjellsmysteriet, Thomas og Kontrollsjefen har hovedrollene. Det er Kontrollsjefens bursdag, og etter at Salty forteller Thomas og Winston en historie om da Kontrollsjefen var ung, vil Winston finne vogna som Kontrollsjefen alltid kjørte i på bursdagen sin med Edward.

Kontrollsjefen har bedt Thomas om å lære Winston å være veldig nyttig mens han gjør jobbene sine, men Winston forsvinner bare. Thomas nekter å høre på hva Winston har å si, inntil de krasjer i hverandre! Da finner de den gamle vognen Kontrollsjefen pleide å kjøre i. De ordner den, og gir Kontrollsjefen en fin bursdagsoverraskelse.

Denne episoden er slutten på en æra. Dette er den siste episoden i Sharon Millers tid som sjefskriver, og siste episode animert av Nitrogen Studios.

Denne episoden er ganske gjennomsnittlig. Den er god i Sharon Miller standard. Det er en av de få av episodene hennes hvor Thomas faktisk gjør jobbene sine.

Når det er sagt, har den en rørende slutt. Kontrollsjefen får tårer i øynene når han får overraskelsen. Det er også gøy å se Kontrollsjefen som ung. En ganske fin slutt på en ikke så bra æra.

Tøff Tøff Thomas gir Gratulerer med dagen, Sir!:
3.5/10

Hva syns du om episoden? Skriv i kommentarfeltet under!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar