tirsdag 26. august 2014

'Juleønske' dvd cover sluppet ut

Da CDON.no la ut årets juledvd klar til forhåndsbestilling på nettsiden i dag, la de også ut coverene.

Framcoveret til Gode juleønsker viser Thomas på en bakke ved Knapford stasjon mens han trekker Knapfords store stjerne på en flatvogn, med James, Henry, Percy og Edward på stasjonen i bakgrunnen.

Bakcoveret har Thomas med kranser og en sløyfe ved bufferne, med trær en lyktestolpe i bakgrunnen fulle av julelys.

Beskrivelsen beskriver kun hovedepisoden:
Det er snart jul, og Sodor pyntes med lys. Thomas skal hente det største lyset av alle, Knapfords store stjerne. Det sies at man kan ønske seg noe ved den og kanskje blir ønsket oppfylt.

Thomas vil at vennene hans skal få ønske seg noe og istedenfor å dra rett til Knapford, drar han lange omveier for å få tak i vennene. Dette går litt for fort og dermed seiler den store stjerna gjennom lufta og blir ødelagt. Kan julen nå reddes?

Episodene er Gode juleønsker, Henrys magiske kasse, James i mørket, Thomas og snømannfesten og Jul på Tåkeholmen.

Ulikt den svenske utgaven er at Gode juleønsker er episode en på dvd-en, isteden for nummer tre. Dette kan muligens være en feil på det norske coveret, i og med at Gode juleønsker er episode 13 av sesong 14, og James i mørket er tre og Thomas og snømannfesten er 14. På alle de CGI animerte dvd-ene har episodene vært i produksjonsrekkefølge. Denne feilen ble gjort også gjort på Nysgjerrig last.


Gode juleønsker kommer på dvd i Norge 12. november.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar