lørdag 5. januar 2013

Ekstra: 'Snømannen Percy' review

Det begynner å bli lenge siden et review har blitt gjort her, men her er et for sesong 15s episode 18, Snømannen Percy.

I denne episoden får Thomas en julespesial; å frakte Kontrollsjefen til bytorget for å tenne julegrana. Thomas må bare gjøre jobbene sine først. På veien møter han Percy som sitter fast i snøen. Percy vil gjerne også få en spesial, så Thomas vil dele spesialen sin med Percy.

Mens Thomas gjør jobbene sine kjører han forbi Percy, men uten at han vet det, spruter han snø over hele Percy, to ganger! Så når han kommer for å hente ham finner han ham ikke, siden han er dekket med snø.

Til slutt finner Thomas ut at Percy er under den digre snøfonnen, så Percy kan ikke dele spesialen likevel. Men Thomas får en ny ide...

Først tar han en Kontrollsjef som er utkledd som julenissen og barna til torget for å tenne julegrana. Så tar han dem med til Percy, hvor han gir barna en spesiell juleoverraskelse; snølokomotivet Percy! Så Percy har fått delt julespesialen til Thomas likevel.

Episoden har ikke mange karakterer. Bare fem karakterer snakker, og det er Thomas, Percy, Kontrollsjefen, og to gutter. Edward, Henry, Gordon, James, Emily, Annie og Clarabel, Cranky og bonden McColl hadde biroller. I tillegg til en Dieselenes dag-karakter; Flynn, som kjører forbi rådhuset, som ble kalt "bytorget" i denne episoden.

Denne episoden har mange delte meninger blant fansen. Noen mener det er en bra episode. Andre mener den er veldig dårlig.

Det som har blitt tatt mest dårlig imot er at Thomas oppfører seg veldig dum; han kunne veldig godt både se og tenke seg til fra begynnelsen av at Percy var under den snøfonnen.

Dette er den tredje gangen Kontrollsjefen er kledd ut som julenissen. De første er i sesong 14 episodene "Jul på Tåkeholmen" og "Henrys magiske kasse".

TheSodorSteamworks gir "Snømannen Percy":
7/10

For en full liste over fremtidige episoder på TV, besøk Thomas TV-Guiden på høyre sidebar for flere detaljer.

Hva synes du om episoden? Send meningene dine i kommentarseksjonen rett under dette innlegget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar