søndag 13. januar 2013

Neste episode blir Sigbjørn Solheims siste episode

I episoden som gikk på lørdag, Tretrøbbel, fikk Den, eller "Drift" som han het i den episoden, stemmen sin av Sigbjørn Solheim. Men i Dieselenes dag får han stemmen sin av Fredrik Paasche. Så det betyr at Sigbjørn Solheim også har sluttet i Thomas.

En hel rekke stemmer har sluttet etter sesong 15. Både Sigbjørn, Christoffer Staib, Lena Meieran, Marit Berg, Benedikte Kruse, og Christian Greger Strøm.

Så neste episode, "Fiery Flynn", blir den siste vi får høre herr Solheim i. Sigbjørn har vært stemmene til Charlie, Piff, Krutt, Bertie, Butch, Bert, Den (i sesong 15), vaktsjefen på redningssentralen, og i episoden Et blomstrende kaos, Maithwaite stasjonsmesteren.

Sigbjørn Solheim (22) har vært med i en rekke serier på TV i mange år, men i 2012 fikk han veldig mange roller i diverse serier, så det kan jo være at han måtte slutte i noen for å få tid til alt. I Thomas og vennene hans var han med i tre sesonger og èn film.

Sigbjørn Solheim vil bli savnet som stemme i Thomas og vennene hans. Vi får håpe at stemmene til karakterene hans som kommer tilbake i sesong 16 blir like brae som han har fått dem. Og vi ønsker herr Solheim lykke til videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar