søndag 13. januar 2013

Ekstra: "Tretrøbbel" review

Den nest siste episoden av sesong 15 er enda en juleepisode, Tretrøbbel.

Episoden handler om at Thomas overhører Enkefru Hatt når hun snakker med Den, Dart og Diesel om et juletre på Dieselverkestedet. Thomas vil ha et på Dampverkstedet også, så Enkefrua erklerer en konkurranse om å finne det beste treet, og hun vil være dommer.

De leter en rekke steder, helt til de finner to høye og flotte trær på Tåkeholmen. De kappkjører gjennom Tåkeholmentunnelen, hvor de møter på Gordon på utsiden, så alle bråstopper, og trærne detter ned på sporet. Trærne blir knust når de rygger over dem igjen.

På Dieselverkstedet venter Enkefru Hatt og hører om de knuste trærne. Thomas får en idè. Han drar tilbake til Tåkeholmen alene og får et nytt juletre, til Dieselverkstedet. Og så får de en god jul og en god diesel-dag.

Av en merkelig grunn, heter Den og Dart "Drift" og "Dag" her, mens i Dieselenes dag heter de Den og Dart. "Drift" fikk stemme av Sigbjørn Solheim, og "Dag" fikk stemme av Christian Greger Strøm.

De som snakket er Thomas, Diesel, Den, Dart, Enkefru Hatt, Percy, Kontrollsjefen, Gordon, Futt, Krutt og Ferdinand. Mens i birollene er James, Toby, Emily, Henry, Victor, Kevin, Henriette, Mavis og Salty.

Denne episoden har fått mye kritikk på grunn av all rimingen. Jeg er helt enig, det ble for mye. Men det er ikke bare rimingen den har fått kritikk for; det er også ikke ordentlig bruk av signaler, og hvorfor skulle Gordon ta ekspressen til Tåkeholmen?

TheSodorSteamworks gir "Tretrøbbel":
5/10
 

For en full liste over fremtidige episoder, sjekk ut Thomas TV-guiden på høyre sidebar for flere detaljer.

Hva syns du om episoden? Skriv dine meninger i kommentarfeltet rett under dette innlegget, og del synspunktene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar