onsdag 29. august 2012

'Dieselenes dag' får beskrivelse av filmweb

Filmweb.no har gitt den kommende filmen 'Dieselenes dag' en beskrivelse. Her er den:

Thomas og bestevennen Percy er i gang med å slukke en brann på en gård. Heldigvis kommer Belle og hjelper dem. Da brannen er slukket, har Belle gått tom for vann og Thomas og Percy hjelper henne tilbake.

Kontrollsjefen roser Belle for god innsats. Det er bruk for en ny brannbil på Sodor, og Belle anbefaler Flynn som kommer fra fastlandet. Følg Thomas og hans nye venninne Belle, Percy og Dieselenes eventyr på Sodor.

Denne beskrivelsen er faktisk ganske villedende. For det som nevnes her er bare begynnelsen av filmen. Filmen handler om MYE mer enn det! Diesel 10 ble ikke en gang nevnt, og han har en stor rolle.

Beskrivelsen er helt forskjellig fra den engelske. Den lyder slik, oversatt:

Rivalisering på skinnene! Damplokene og Dieselene møter hverandre i dette action-fylte film eventyret! Det er brann på Sodor, og to nye brannkjempende lokomotiver - Belle og Flynn - kommer for å hjelpe Thomas og Percy med å redde dagen!

Når Thomas begynner å bruke all sin tid på Sodors nyeste helter, blir Percy dratt til Dieselverkstedet, hvor han blir gjort følt seg spesiell av selveste mesteren av ugagn, Diesel 10!

Men Percy vet ikke at han er del av Diesel 10s mesterplan om å ta over Dampverkstedet. Thomas og gjengen fyker mot brannsikker spenning i denne uforglemmelige filmen fra Thomas og vennene hans!

Den engelske beskrivelsen beskriver mye bedre hva filmen handler om.

'Dieselens dag' ruller inn til butikkene 10. oktober 2012.

Se 'Dieselenes dag' siden på filmweb.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar