torsdag 2. august 2012

Finn juletrær og slukk branner med fem nye lok!

TV 2s tv guide fortsetter og utvide seg, og lover nå episoder 25. og 26. august. Dette blir, mest sannsynlig, episode 19 og 20, altså de siste episodene av sesong 15.

I begge episodene, treffer vi fem lok som blir offisielt introdusert i Day of the Diesels. To av dem har vi sett før, Den og Dart, de to dieselene fra begynnelsen av "Stopp bussen!". Vi så også kun Den i "Magneten". De vil snakke for første gang 25. august.

Den andre heter Flynn, en brannbil som kan kjøre på både skinner og veier! Han får vi også se 18. og 19. august, uten at han snakker. De to andre dieselene er bare biroller, og de sier ikke noe. Den ene kun ler litt. Navnene deres blir ikke nevnt heller. De heter Norman og Paxton, eller "Norm" og "Pax". Disse tre ser vi 26. august.

Det er fortsatt ett lok igjen som vil bli introdusert i Day of the Diesels, så han vil ikke bli spoilet.

Det er enda en ny ting! Et nytt sted; Dieselverkstedet. Som alt det andre, blir det offisielt introdusert i Day of the Diesels.

Episodene heter "Tree Trouble" og "Fiery Flynn", eller oversatt, "Tre trøbbel" og "Flammende Flynn".

"Tree Trouble" handler om at Thomas konkurrerer med Diesel, Den og Dart om å få det beste juletreet til Dampverkstedet og Dieselverkstedet, men ender bare med kunste julettær..!

"Fiery Flynn" handler om at Flynn vil vise motet hans til Dieselene ved å finne loket somstår i brann, men han hører ikke på hvilket lok det er!

Se "Tree Trouble" lørdag 25. august kl. 06.21 på TV 2, og se "Fiery Flynn" søndag 26. august kl. 06.54 på TV 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar