mandag 13. august 2012

'Thomas og fyret' får episoder og nytt cover!

CDON.no har avslørt beskriveslen og episodene til den kommende sesong 11 DVDen, Thomas og fyret. Den kommer ut 12. september.

DVDen har fått et nytt cover. Bildet er av Thomas, som trekker en flatvogn med lampen til fyrtårnet.

Beskrivelsen er som følger: Thomas har fått en helt spesiell oppgave. Han skal levere en lampe til Sodors fyrtårn, slik at skipene kan finne frem. Thomas får beskjed om at han skal være forsiktig med lampen, og at den må leveres innen det blir mørkt.

Thomas tar oppgaven meget alvorlig, men klarer ikke å sette ned farten da han er redd for ikke å nå frem i tide. Plutselig oppdager Thomas at det arbeides på skinnene, men han klarer ikke å stoppe. Thomas må hente en ny lampe og kjører igjen mot Sodors fyrtårn. Mon tro om han kommer frem i tide.

Episodene er disse: Thomas og fyret, Thomas og biljakten, Edward og posten, Thomas og det store smellet, Thomas i knipe, og En skitten jobb.

Av en eller annen grunn, har episode 19 og 20 av sesongen blitt utelatt. De heter "Thomas and the Stinky Cheese" (Thomas og den stinkende osten), og "Percy and the Left Luggage" (Percy og den glemte baggasjen).

Forhåndsbestill Thomas og fyret, eller se coveret, på CDON.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar