onsdag 22. august 2012

Sesong 15 slutter dessverre her

I ettermiddag ble lørdagens episode lagt til på TV 2 Sumo med nedtelling. Men merkelig nok er det ikke sesong 15s episode 18, "Percy the Snowman"; det er sesong 13s episode 2, Løven på Sodor.

Jeg sendte en e-post til TV 2 Sumo om dette og dette hadde de å si i den første e-psoten: Hei! OK. Denne må jeg nok få desken til å se på. Kommer tilbake til deg når jeg vet noe mer.

Omtrent like etter svarte de dette: Hei! Desken sier at de har fulgt sendeskjemaet som hovedkanalen har lagt opp til. Det ser ut til at de har hoppet over episode 18-20 av sesong 15 og deretter gått tilbake til sesong 13.

Vi tar opp programmene våre fra direktekanalene, så vi har dessverre ikke disse episodene i opptak per dags dato. Beklager dette.


Enda en rar ting er at de ikke begynner med episode 1 av sesong 13, Knirke-Cranky.

Så episodene "Percy the Snowman" (Snømannen Percy), "Tree Trouble" (Tretrøbbel), og "Fiery Flynn" (Flammende Flynn) har blitt utelatt.

Enten vil disse episodene kanskje vises neste gang sesong 15 kringkastes, eller så må vi vente ca. 4-5 år når disse tre kommer på DVD.

Så lokomotivene Den, Dart, Flynn, Norman og Paxton vil forbli et mysterium om hvordan de ser/høres ut inntil 10. oktober når Dieselenes Dag kommer på DVD. I tillegg til et til nytt lok, Sidney, og et gjensyn med Belle.

Så nå kommer sesong 13, 14 og de 17 første episodene av 15 til å fortsette en stund på TV 2. Sesong 16 blir altså en stund til vi får se på norsk. Sesong 17/18 har ennå ikke blitt laget.

Se 'Løven på Sodor' lørdag kl. 06.21 på TV 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar