lørdag 21. april 2012

Ekstra: "En merkelig dag" review

Sesong 14, episode 15 het "En merkelig dag", og viste comebacket til Tømmer Tøfferne.

Episoden handler om at Percy har knukket et stempel, og han er lei seg. Så Thomas vil muntre ham opp ved å leke med ham når han er fikset. Thomas drar til Knapford, hvor Kontrollsjefen og Tømmer Tøfferne, Futt, Krutt og Ferdinand, venter. Thomas må ta med Tømmer Tøfferne til havna for å laste frakt.

På veien, husker Thomas at han lovte å leke med Percy! Så nå må han gjøre det også. På havna ber Thomas gretne Cranky om å snakke med Tømmer Tøfferne, og så fyker han til verkstedet. Han og Percy skal leke gjemsel, så Percy gjemmer seg. Når Thomas kommer tilbake til havna, har ikke Cranky sagt ett ord til Tømmer Tøfferne! Thomas ber ham om å vise dem hvordan å laste frakt, så drar Thomas for å lete etter Percy.

Thomas finner ikke Percy, så han drar tilbake til havna. Og der, holder Cranky på å løfte Ferdinand på dekket til et dampskip! Thomas ber ham løfte Ferdinand ned med en gang. Så husker Thomas Percy, og han raser avsted. Når han endelig finner Percy, er Percy lei seg fordi Thomas ikke lekte ordentlig. Thomas innser at han ikke kan gjøre to ting på en gang. Så får han en ide. Thomas og Percy drar til havna, og der er alle sammen veldig nyttige, og de synes at å være veldig nyttig er det morsomste av alt, til og med Cranky!

En ting var veldig anderledes i denne episoden; Futt og Krutt har byttet stemmer! Så nå får Futt sin stemme av Sigbjørn Solheim, og Krutt sin av Christoffer Staib.

Jeg syns denne episoden er veldig, veldig bra! En av mine favoritter.

TheSodorSteamworks gir "En merkelig dag":
8/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar