lørdag 28. april 2012

Ekstra: "Noe så skammelig" review

Episode 2 av dagens sending, med søppel i sentrum, het "Noe så skammelig", og er Gordons episode i den fjortende sesongen.

Episoden handler om at Gordon må dra til Dampverkstedet fordi hjulene på ekspressvognene hans vingler og vakler. Han skal nemlig hente Øy inspektøren på havna klokka fem. Victor plasserer ham med Piff og Rusk. Gordon snøfter bare til dem. Snart kommer Kontrollsjefen. Han sier at det er "Hold Sodor ren dagen", og at Rusks knuser er knust. Piff skal være med ham, så Gordon må være sjefen for Piffs søppelfylling. De andre syns det er imponerende, men Gordon syns det er skammelig!

Når Gordon ankommer fyllinga, stinker det noe fryktelig! Plutselig hører han Spencer som setter en vogn med Hertugen og Hertuginnen av Boxfords søppel der. Gordon gjemmer seg, og Spencer ser ham ikke. Spencer undres over hvilket stinkende lok som jobber der. Gordon blir fornærmet, men så hører han James, og han gjemmer seg igjen. James lurer også på hvilket stinkende damplok som jobber der. Gordon blir fornærmet igjen! Så hører Gordon Diesel, og han gjemmer seg igjen. Diesel tror også at et stinkende lok jobber der.

Plutselig, kommer Kontrollsjefen med Thomas, fulgt av Piff og Rusk. Kontrollsjefen ser etter Gordon. Han er sint, fordi fyllinga er et eneste rot! Gordon klarer ikke å komme fram til Kontrollsjefen, fordi alle sporene er blokkert av søppelvogner! Gordon er lei seg, og mener han var tåpelig. Han sier også at Piff er et veldig fint og viktig lok! Gordon spør Kontrollsjefen om Piff kan hente Øy inspektøren, mens han jobber på fyllinga med Rusk. Kontrollsjefen er enig, og alle setter i gang. Akkurat når fyllinga er ren og ryddig igjen, kommer Piff tilbake med Kontrollsjefen og Øy inspektøren. Inspektøren sier at Gordon har vært veldig flink, og Gordon er veldig stolt!

Personlig, klarer jeg ikke å høre hvem som gir stemmen til Øy inspektøren. Jeg tror det kanskje kan være Christian Greger Strøm eller Anders Sunstedt, men jeg er slett ikke sikker.

Jeg liker denne episoden kjempegodt. Gordon får alltid gode episoder etter min mening!

TheSodorSteamworks gir "Noe så skammelig":
7/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar