lørdag 7. april 2012

Ekstra: "Thomas tar styringen" review

Den første episoden i april var sesong 14s episode 11, Thomas tar styringen.

Episoden handler om at Jernbane Inspektøren kommer, og Gordon skal ta ham og Kontrollsjefen på en rundtur på Sodor. Kontrollsjefen sier til Thomas at han burde koble vogner på havna, fordi travle lok vil gjøre inspektøren glad. Så Thomas gjør det, men han finner ut at han burde få flere lok til å skyve, så inspektøren blir enda gladere.

Først spør Thomas Percy, og deretter Mavis. De er usikre, for de må gjøre jobbene sine. Men når Thomas sier at Jernbane Inspektøren vil bli glad, og Kontrollsjefen vil bli stolt, blir de med ham. Men akkurat når de drar, ankommer Gordon med Kontrollsjefen og inspektøren! De har kommet for å se lokene travle der, men de er borte.

På havna har Percy og Mavis dyttet to lange rekker med kullvogner. Når Gordon kommer, sier Thomas at de må dytte, og så kræsjer de inni hverandre! Kull flyr overalt, inkludert ned i Gordons skorstein! Thomas tar Gordon til Dampverkstedet, og Thomas drar tilbake for å dytte. Han er så opptatt at han ikke ser at Kontrollsjefen og inspektøren ser på ham! Thomas blir fortalt at han er veldig nyttig, og inspektøren sier at Kontrollsjefens jernbane er den beste!

Jernbane Inspektøren fikk sin stemme av Christoffer Staib, som har mange stemmer i gjengen.

Jeg syns denne episoden er fantastisk! Jeg elsker kræsjet på havna!

TheSodorSteamworks gir Thomas tar styringen:
8/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar