lørdag 7. april 2012

Ekstra: "Å være Percy" review

Episode 12 av sesong 14 het "Å være Percy".

Episoden handler om at Percy ser at Gordon får masse respekt av de andre lokene, fordi han er høylytt, rask, viktig. Percy vil også bli hørt, så han fløyter høyt på havna, så de andre lokene flytter seg for ham. Percy er veldig stolt av seg selv, og vil fortsette med å være Gordon.

Percy er så opptatt med å etterligne Gordon, at han glemmer å hente posten! Han henter heller Alicia Botti, som skal til middag med Kontrollsjefen. Men når han kommer til Knapford, fyker han rett forbi Kontrollsjefen!

Etter hvert, kommer Percy og Gordon på samme spor, rett mot hverandre! Begge nekter å flytte seg, men Gordon blir dratt inn på et sidespor, og kræsjer gjennom bufferne og sporer av! Percy blir lei seg, og vil ordne opp. Han bringer Alicia Botti til Knapford, henter Rocky for å hjelpe Gordon, og til slutt henter han posten. På Knapford, sier Kontrollsjefen at Percy er perfekt ved å være Percy, og Percy er glad for å være Percy.

Denne episoden er en av mine favoritter. Den beste delen av episoden er kræsjet til Gordon, og det skriket han lager når han treffer bufferne!

TheSodorSteamworks gir Å være Percy
8/10

Hva er dine menginer om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar