lørdag 24. mars 2012

Ekstra: "Henrys helse og sikkerhet" review

24. mars ble Henrys helse og sikkehet kringkastet for første gang, sammen med Diesels spesiallevering.

Episoden handler om at etter å ha kræsjet i en kullvogn, vil Henry gjøre skinnene trygge, med hjelp av "helse og sikkerhet". Han henter Rocky, og de rydder sporene for vogner. Men Henry vet ikke at vognene han rydder vekk er Percys vogner, og han gjemmer dem så godt at Percy ikke finner dem.

Etter å ha lett etter vognene sine, har Percy gått tom for vann. Henry sier at Percy må flyttes, så ikke en ulykke skjer. Så Rocky løfter Percy høyt opp i lufta, og av sporet. Da kommer Kontrollsjefen, og sier at det er en nødsituasjon, og at Rocky trengs straks, men han er jo alt for opptatt med å løfte Percy!

Henry er lei seg, og han vil rette opp i det han har gjort. Rocky setter Percy tilbake på sporet, også drar de til nødsituasjonen. Det er kufangerne til Toby som har hengt seg opp, og han har falt av sporet. Etter å ha reddet Toby, leverer Henry Rocky tilbake til Redningsentralen, og henter vognene til Percy. Til slutt gjør Henry masse "helse og sikkerhet" på egen hånd, og han har funnet ut at helse og sikkerhet er viktig, men å spørre først er viktigst!

Jeg liker denne episoden. Jeg ser ikke mye feil i den. Den ble tatt godt imot av fansen også.

TheSodorSteamworks gir Henrys helse og sikkerhet:
7/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar