lørdag 31. mars 2012

Ekstra: "Victor sier alltid ja" review

Den siste episoden i mars 2012 er "Victor sier alltid ja", og er episode 10 av den fjortende sesongen. Så nå er sesongen halvveis.

Episoden handler om at mange lokomotiver er på Dampverkstedet for å bli reparert. Det er Harry, Bert, Percy, og Edward. Etter hvert kommer Kontrollsjefen i Gordon. Gordons ventiler er tette, og han må være klar til å hente noen barn som skal på en båttur den ettermiddagen. Victor tror ikke han vil rekke det, men han vil ikke gjøre Kontrollsjefen gretten.

Snart kommer Thomas også, som har et løst stigtrinn, og Emily kommer senere. Bufferne hennes må pusses. Victor sier han kan fikse dem, men han glemmer alle de andre. Til slutt fyker det svart sot og røyk ut av ventilene til Gordon! Røyken flyr over Kontrollsjefens lyseblåe bil! Kontrollsjefen er rasende!

Victor er lei seg, og nå skal han prioritere ordentlig. Han tar Gordon først siden det haster med ham. Harry og Bert tar han etterpå. Edward og Percy må vente på deres reperasjoner, og Thomas og Emily må vente til i morgen, som er helt greit for dem. Snart er alle fornøyde, inkludert Kontrollsjefen og Victor!

I denne episoden gjør Harry og Bert et comeback. Harry fikk sin stemme av Christoffer Staib, og Bert fikk sin av Sigbjørn Solheim.

Jeg syns denne episoden er veldig bra! Fint valg av karakterer, og en veldig bra handling.

TheSodorSteamworks gir Victor sier alltid ja:
9/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar