søndag 18. mars 2012

Ekstra: "Thomas's høye venn" review

Her er mitt review på episode 1 av den fjortende sesongen, Thomas's høye venn.

Episoden handler om at en ny dyrepark skal åpnes, og Thomas skal levere en sjiraff til dyreparken. Men han venter ikke på sjiraff passeren. Så når Thomas kommer til en lav bro, nekter sjiraffen å sette seg ned.

Etter å ha spist Edwards epler, og lekt med Percys blader, sovner sjiraffen, og Thomas kan kjøre under broa. Men når Thomas kommer til dyreparken, hvor Kontrollsjefen og borgemesteren venter, vil ikke sjiraffen våkne!

Thomas er lei for det, henter passeren og bringer ham til dyreparken. Så henter han nye epler og blader til dyrene. Når han kommer tilbake, har passeren vekket sjiraffen. Og fotografen tar et bilde av sjiraffen som har ansiktet sitt rett ved siden av Thomas.

Denne episoden ble ikke tatt godt imot av fansen, og jeg er en av dem! Jeg syns denne episoden var veldig, veldig dårlig. Å kun se på en sjiraff som ikke vil sette seg, blir fort kjedelig.

En ting som både jeg og andre fans likte, var slutten. Etter fotografen har tatt bildet av Thomas og sjiraffen, vises det et fotoalbum. I albumet, er bildet av Thomas og sjiraffen, et fra Dagens helt hvor alle lokene er i Knapford, et nærbilde av Thomas fra Knirke-Cranky, og fra Thomas og den løpske dragen, hvor Thomas ser vinner-pokalen.

Kort sagt, en dårlig episode. En fæl måte å starte sesongen.

TheSodorSteamworks gir Thomas's høye venn:
1/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar