onsdag 28. mars 2012

TV2.no lover en søppeldag på Sodor!

28. april 2012 kommer det to episoder med søppel i sentrum. På engelsk heter de "Thomas and Scruff" og "O the Indignity". Direkte oversatt er det "Thomas og Scruff" og "Åh denne verdighet". Men Gordons kjenningsfrase på engelsk er den siste episodens tittel, og den norske er "Åh, noe så skammelig", så det er mer sannsynlig at det blir episodens norske tittel.

Vi får se for første gang en ny karakter som heter Scruff. Om han heter det på norsk er foreløig uvisst. Det samme er hvem som skal være stemmen hans. Piff gjør også et comeback i CGI. Han kommer på DVDen Fløytegjemsel noen få dager før, 25. april, men uten CGI og Sigbjørn Solheims stemme til ham.

I tillegg gjør Piffs søppeldynge comeback etter dens lille introduksjon i Redningsaksjon på Tåkeholmen.

I "Thomas and Scruff" er Scruff er redd for å bli vasket, og Thomas skremmer ham bort med børster og såpevann! Kan Thomas få Scruff til Piffs søppeldynge i tide?

I "O the Indignity" skal Gordon være sjefen på Piffs søppeldynge, men han mener at han er alt for viktig til å jobbe der. Så når andre lokomotiver kommer med søppel, gjemmer han seg!

Episode 17 og 18 av sesong 14 kommer på TV 28. april kl. 06:40 og 06:51 på TV 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar