søndag 18. mars 2012

Ekstra: "Henrys magiske kasse" review

Episode 2 i sesong 14, Henrys masgiske kasse, ble kringkastet 3. mars, sammen med Thomas's høye venn.

Egentlig, er dette den tjuende episoden av sesong 14, men etter produksjons rekkefølgen, er det den andre episoden. Mange ble overrasket at denne episoden ble kringkastet, isteden for James i mørket, men det er forklaringen.

Episoden handler om at Henry får en julespesial. Han skal levere en meget spesiell kasse til bonden McColls jorde, for en spesiell overraskelse for de andre lokene fra Kontrollsjefen. I tillegg, må Henry si til alle lokomotivene at de må være ved jorde ved middagstid.

Men Henry er alt for bekymret for å fortelle lokene om å være ved jorde. Han drar tilbake til jorde hele tiden, men kassen er på mystisk vis borte! Henry drar å leter etter den. Hver gang han kommer tilbake til jorde er det bare juletrær der!

Kontrollsjefen forteller Henry at trærne var inni kassen, og at Henry hadde gjort en veldig god jobb, men han må skynde seg å fortelle de andre om å være der ved middagstid. Henry bringer lokene til jorde, og der er alle juletrærne dekket av røde, grønne, blåe og gule julelys, og Kontrollsjefen er der som Julenissen!

Selv om Henry er veldig ute av karakter, er ikke episoden så verst. Den er gjennomsnittlig. Det er en veldig koselig jule episode.

TheSodorSteamworks gir Henrys magiske kasse:
4/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar