søndag 18. mars 2012

Ekstra: "James i mørket" review

10. mars, ble den tredje episoden av sesong 14 vist på tv for første gang, med navn James i mørket.

Episoden handler om at Alicia Botti skal holde en konsert på kvelden. James skal hente henne, ordføreren, og Sodor Musikkorps, og bringe dem til konserten. Men han nekter å ha på seg en lykt, for han mener at han ser teit ut med den.

Siden det er så mørkt, klarer ikke James å se at han henter feil personer! Han hentet Bonden McColl med premie kua hans, og Bonden Trotter med premie grisene hans!

Når han finner ut av feilen hans, fyker han avsted til Brendam Havn for å slippe av hans feile passasjerer, men først får han lykten sin festet. Og Thomas og Edward henter de riktige gjestene. James finner ut at lykten hans er veldig nyttig allikevel, og sammen med Thomas og Edwards lykter, lyser James opp konserten med hans lyst, skinnende lykt.

Det var noe ganske humoristisk i denne episoden. På vei til å hente gjestene, treffer James på lokomotiver på veien, men han ser ikke hvem det er, fordi han ikke har lykten på seg. Først er det Thomas, men James er sikker på at det er noen andre, så han sier "God kveld, Henry"! Og etterpå er det Edward. James ser det ikke og sier "God kveld, Percy"!

Denne episoden var veldig bra. Vi får se hvor vakker Sodor er om natten, og selve historien var veldig underholdene.

TheSodorSteamworks gir James i mørket:
7/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar