lørdag 5. mai 2012

Ekstra: "Hurramegrundt" review

Episode 1 av dagens sending het "Hurramegrundt".

Episoden handler om at Enkefrue Hatt kommer til Sodor, og Kontrollsjefen sier at Thomas skal hente hans kjære mor på Maithwaite Stasjon, og ta henne med på en tur til Tåkeholmen. Thomas spør Toby hvordan han kan underholde et eldre menneske. Toby gir ham råd, og Thomas henter fornøyd Enkefruen, og drar til Tåkeholmen.

På Tåkeholmen er tåken nede, og Enkefrue Hatt liker det ikke. Thomas prøver først å stoppe, smile, og se seg om. Men Enkefruen syns ikke det er fint. Så prøver Thomas å hvile bufferne, men Hatt liker ikke å hvile. Til slutt prøver Thomas å kjøre sakte, og la hjulene rulle rolig. Enkefrue Hatt liker det ikke i det hele tatt, og mister tålmodigheten. Hun roper og sier at Thomas skal stoppe med en gang! Hun sier hun ville ha "Hei, hvor det går", "Hurramegrundt" og "Jippiogjubalong". Thomas vet ikke hva det betyr, så han kjører henne hjem til Sodor gjennom Trehuletunnelen.

Thomas raser gjennom tunnelen. Akkrat da hører han Enkefruen klappe og juble! Så Thomas finner ut at Enkefrue Hatt liker å kjøre fort! Så han kjører så fort han kan, gjennom daler, over Vaklebrua, og under stokker som Gamle Snøfte kaster! Enkefrue Hatt ler hele veien til Sodor, hvor Kontrollsjefen står og venter. Enkefrue Hatt sier hun har hatt den beste turen noensinne!

Jeg elsker denne episoden! Den er veldig morsom, og Enkefrue Hatt begynner å bli min favoritt menneske-karakter!

TheSodorSteamworks gir Hurramegrundt:
7/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar