lørdag 19. mai 2012

Ekstra: "Percys nye venner" review

Sesong 15, episode 4, Percys nye venner gikk på tv i dag.

Episoden handler om at Percy vil ha flere venner å leke med. Han får en ide når han ser Crankys venn, Måke. Percy vil prøve å bli venner med dyr også. Percy sier han vil bli venn med dyrene ved å være så høylytt han bare kan. Han fløyter høyt, og det skremmer Måke, men det ser ikke Percy.

Først, ser Percy en kanin, som blir redd av Percys tuting og roping. Så ser Percy to ekorn, som blir redd av Percys damp og roping. Til slutt ser Percy en fugl, som blir redd av det store fløytende loket. Percy tøffer etter fuglen, men fuglen flyr over havet. Percy blir trist for at ingen av dyrene vil være venner med ham. Plutselig begynner bakken å skjelve og skake. Det er Gordon som tordner i vei med ekspressen! Percy blir veldig redd. Thomas kommer og spør hvorfor Percy ser så redd ut. Percy sier at Gordon er stor, og han er liten. Og at store bråkete ting skremmer små stille ting. Det får Percy til å tenke...

Percy tøffer tilbake til skogen, og der ser han fuglen. Denne gangen tøffer han opp til fuglen så stille og rolig han kan. Plutselig flyr fuglen opp på bufferen hans! Senere tøffer Percy og fuglen videre, og ser herr og fru ekorn. Når de ser hvor stille Percy er, vil de bli med på turen. Senere ser Percy kaninen, som også blir med på det stille toget. Når Percy tøffer hjem til Tidmouth, blir de andre lokene overrasket over å se alle dyrene. Percy er veldig stolt for å introdusere hans nye venner!

Jeg har kun ett ord for denne episoden: E-LEN-DIG. Jeg syns dette er sesongens verste, og Percys verste!

TheSodorSteamworks gir "Percys nye venner":
1/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar