lørdag 12. mai 2012

Ekstra: "Toby og Krutt" review

Episode 2 av sesong 15, og Tømmer-Tøffer-Trilogien, er "Toby og Krutt".

Episoden handler om at Krutts belønning for å ha hvert veldig nyttig, er å tilbringe dagen med Toby, og Tobys spesial er å ta seg av Krutt. Toby lover å gjøre en god jobb. Først, bringer Toby og Krutt barn fra Knapford til Sandbukta, så må de skyve skifer vogner fra steinbruddet til Brendam havn. De jobber til sola går ned. Toby tar Krutt med seg til hjemmet hans på Arlesdale stasjon. Mens Krutt sover, får Toby en ide. Han vil gi Krutt et eget hjem på Sodor.

Når Krutt våkner, drar de avsted. Først drar de til Fenland sletta, men Krutt er redd for endene! Så drar de til bonden McColls jorde, men Krutt er redd for kuene! Så drar de til en fjelltopp, men der kan Krutt se Futt og Ferdinand, og da blir han lei seg fordi han savner dem. Toby har vært så opptatt med å finne Krutt et hjem på Sodor, at han ikke har hørt på Krutt. Krutt har prøvd hele dagen å fortelle Toby at han vil dra hjem til Tåkeholmen. Toby får en ny ide...

De skal dra tilbake til Tåkeholmen! De raser i tunnelen, og Krutt er kjempeglad for at Toby hat hørt på ham, og for at Toby er hans nye venn. På Tåkeholmen venter en stor velkomst fra Futt og Ferdinand! Mens de står der, hører og ser Toby at dette er like fint som på Arlesdale stasjon, og det er det perfekte stedet for Krutt å bo.

Jeg syns denne episoden er litt søt. Musikken når Krutt forteller Toby at han vil dra hjem, drar rett inn i hjerterota. Ellers var episoden litt dårlig.

TheSodorSteamworks gir "Toby og Krutt":
5/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar