lørdag 2. juni 2012

Ekstra: "Hiro har hjemlengsel" review

Sesong 15, episode 7, Hiro har hjemlengsel.

Episoden handler om at Hiro har hjemlengsel, og Thomas vil muntre ham opp. Men isteden for å gjøre det Hiro liker, gjør Thomas det han selv syns er gøy. De drar til Tåkeholmen. Først, stopper de ved Huletretunnelen. Hiro hører på fuglene, men Thomas sier de skal fyke gjennom tunnelen. Dette syns ikke Hiro er gøy. Han vil bare tøffe stille, men det vil ikke Thomas! Han prøver noe annet.

De drar til en fjelltopp. Hiro ser ut over havet, men Thomas vil fosse ned bakken i full fart. Hiro liker ikke dette heller. Så Thomas tar Hiro med til Tømmerstasjonen, hvor Tømmer Tøfferne står å herjer. Hiro ser Jobi tømmeret, og vil dra til Jobi skogen, men Thomas vil ikke det. Tømmer Tøfferne lager et fryktelig leven, mens Gamle Snøfte og Hiv-og-Ho kaster tømmer stokker overalt! Hiro orker ikke dette, og sier det. Thomas skjønner at han har vært dum, og ikke en god venn. Nå vil han gjøre Hiro glad, ved å gjøre ting Hiro syns er gøy.

Først drar de tilbake til fjelltoppen og ser utover havet. Hiro liker dette. Så drar de tilbake til Huletretunnelen og hører på fuglene som synger. Hiro syns dette er fantastisk. Til slutt drar de til Jobi skogen. Hiro sier at alt dette er som hjemme. Han sier også at Thomas ikke er et dumt lok, men en veldig snill venn. Så tøffer de stille, sammen.

Jeg liker ikke denne episoden. Jeg blir, helt ærlig, deprimert av å se den, siden Hiro er nedstemt hele tiden.

TheSodorSteamworks gir "Hiro har hjemlengsel":
1/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar