søndag 24. juni 2012

Ekstra: "Stopp bussen!" review

Sesong 15, episode 13, Stopp bussen!.

Episoden handler om at Bertie blir deprimert av å se Thomas ha det så travelt, mens han selv bare må vente på å hente Enkefru Hatt og vennene hennes. Thomas vil ta han med på en tur langs skinnene før han må hente Enkefru Hatt og vennene hennes. Med Bertie på en flatvogn, drar de til Fenland, Gordonbakken og Tåkeholmen. Mellom alle turene ser Bertie Enkefru Hatt og vennene ved planovergangen. Hun blir overrasket av å se Bertie bare dra forbi dem med Thomas.

På Tåkeholmen treffer de Futt, Krutt og Ferdinand, som sier at Bertie må prøve Vaklebrua. Thomas tar Bertie med seg på Vaklebrua. Brua gjør at flatvogna humper og spretter, og bussen Bertie triller av! Kontrollsjefen kommer på en dresin, og forklarer alt om hans mor. Thomas blir lei seg, og sier han kan hente Harold for å redde Bertie. Kontrollsjefen sier Thomas må skynde seg, fordi moren hans ikke liker å vente...!

Harold er glad for å hjelpe, og på vei tilbake treffer Thomas Enkefru Hatt og vennene. Thomas spør om hun vil at han skal bringe dem til Bertie på Tåkeholmen. Enkefruen blir glad, og sier at hun gjerne vil ha det gøy. Så de klemmer seg inn i styrhuset, og fosser ut til Tåkeholmen. Bertie er snart tilbake på flatvogna, og Thomas spør om de vil ha en tur i Bertie på vei tilbake. Det vil de, og Enkefru Hatt tvinger hennes sønn med seg! Når de kommer hjem har Enkefru Hatt hatt en kjempetur! En med "jippi og jubalong"! Bertie er glad, og til og med Kontrollsjefen smiler!

Bertie fikk sin stemme av "Sigbjørn Solheim", som også gir til Krutt, Charlie, Piff med flere.

Her fikk vi også se Den og Dart, to dieseler som blir offisielt introdusert i den kommende filmen "Day of the Diesels". Det er de to dieselene på brua over tittelkortet.

Jeg elsker denne episoden! Min favoritt i denne sesongen! Jeg tror jeg aldri har ledd så mye i en Thomas episode før! Enkefru Hatt blir kjapt min favoritt menneske karakter! Hun er hysterisk!

TheSodorSteamworks gir "Stopp bussen!":
10/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar