lørdag 30. juni 2012

Ekstra: "Lokomotivet Belle" review

Episode 1 av dagens sending, og sesong 15s episode 15 heter Lokomotivet Belle.

Episoden handler om at Belle mener hun og Toby kan bli gode venner fordi de begge har bjeller. Men Belle er så stor, at Toby føler seg liten. Toby sier først at han syns det er gøy å høre på fuglene, men Belle mener de kan ha det mye mer gøy enn det.

Først tar Belle Toby til Gordonbakken for å kjøre om kapp til toppen, og fosse ned. Mens Belle fosser opp, gjemmer Toby seg i et sidespor. Belle finner Toby, og får høre at Toby ikke duger til å kjøre om kapp. Så tar Belle Toby til bonden Trotters griser. Toby smiler når han ser dem, men han smiler ikke lenge! Fordi Belle vil lage mer søle til grisene med vannkanonene hennes. Toby blir skremt av det sprutende vannet, så han gjemmer seg igjen. Senere finner Belle Toby, og hun får høre at Toby ikke er vant til lok som spruter vann. De drar så til Maithwaite stasjon, hvor det er mange mennesker. Belle ringer med messingbjella hennes så høyt hun kan! Toby blir skremt igjen, og gjemmer seg igjen. Belle drar for å finne ham.

Belle finner Toby i stallen hans. Belle innser at Toby ikke har hatt det noe gøy, og hun tror ikke at han vil være vennen hennes nå. Lokomotivene er stille, og Belle hører fuglene synge. Nå syns hun det høres fint ut. Det får Toby til å smile. Toby spør om de skal dra tilbake til grisene, og det vil Belle. Når de kommer seg dit, skremmer ikke Belle Toby lenger. Etterpå drar de tilbake til Maithwaite, og Belle ringer med bjella så pent og rolig som hun kan. Toby ringer med, og forteller passasjerene at Belle er hans venn, og at de er Sodors bjeller, og Belle kunne ikke ha vært gladere!

Belle fikk sin stemme av Lena Meieran, som gir stemmer til Rosie, Enkefru Hatt og mange flere. En mann snakker på Maithwaite også, snakket av Sigbjørn Solheim.

Jeg liker ikke denne episoden i det hele tatt. Det var fint å få se Belle før Day of the Diesels, men vi får også se mer av Tobys feile karakter. Han er alt for redd til å være så gammel, og han brukte ikke å være så feig før.

TheSodorSteamworks gir "Lokomotivet Belle":
1/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar