søndag 24. juni 2012

Ekstra: "Magneten" review

Episode 14 av sesong 15 heter Magneten.

Episoden handler om at Thomas har fått en spesial; han skal være øyas redningslokomotiv. Han skal jobbe med Butch, som venter på Dampverkstedet. Rosie er glad på Thomas's vegne. På Dampverkstedet treffer Thomas Butch, som får noen modifikasjoner; en ny magnet på kranarmen! De drar mot redningssentralen så fort at Victor ikke rekker å fortelle at det røde lyset må være på, for da er magneten på. Thomas hører ikke etter. Både Gordon og James ser magneten, og de får høre at duoen er klar til innsats!

På redningssentralen ser Rocky og Harold magneten, og blir forundret. Rocky har et oppdrag til dem. De må levere noen metallpåler til bonden McColl for å bygge et nytt sauefjøs. Butch får ikke magneten hans til å virke. Han undrer over det røde lyset, men Thomas sier han skal glemme det, for han hevder at han vet alt om magneter. Butch slår til pålene for hardt, og de faller i sjøen på siden av Skipper! Thomas sier at de kan hente flere på smelteverket, men før de rekker det har Rocky enda et oppdrag til dem; å levere et nytt hjul til Rosie. Nøyaktig det samme skjer med hjulet, bare at hjulet treffer Rocky!

Thomas får en idè. Han er av metall, så de kan se om magneten fester seg til ham. Butch gjør seg klar. Plutselig kommer det røde lyset på, uten at noen av dem vet det! Så magneten fester seg til Thomas med et brak! Og nå går ikke magneten av! Thomas er trist for at han ikke hørte på Victor, så nå må de dra tilbake. Alle ler av dem, inkludert Victor, som forklarer hvordan Butch kontrollerer det røde lyset. Snart er de løse, og de raser av sted for å redde. Både bonden McColl og Rosie syns at magneten til Bucth er fantastisk! Og senere drar de til redningssentralen, hvor de nok en gang er klare til innsats!

Sånn som Bertie, fikk Butch også sin stemme av Sigbjørn Solheim.

Her ser vi også Den, og nok en gang Belle. Belle får vi også se mer av neste lørdag, når hun får sin egen episode.

Jeg liker denne episoden veldig godt. Veldig annerledes og underholdene. Og endelig snakket Bucth!

TheSodorSteamworks gir "Magneten":
7/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar