lørdag 16. juni 2012

Ekstra: "Stolte Spencer" review

Den andre episoden fikk navnet "Stolte Spencer".

Episoden handler om at det er tåke, så alle lokene, untatt Percy som må levere posten, må holde seg hjemme i Tidmouth. Spencer er der også. Kontrollsjefen sier at Spencer gjerne kan vente der til Percy kommer tilbake. Men Spencer mener at Tidmouth-stallen ikke er et sted for et så flott lok! Så han drar for å finne sommerhuset til hertugparet.

Tåken er veldig tykk. Spencer ser ingenting foran seg. Snart ser han en vegg, men da han ser Mavis, ser han at det er den store skiferveggen på steinbruddet! Så han tøffer flau videre inn i tåken. Senere ser han en plattform, men da han ser Piff, ser han at det er søppelkverna på søppelfyllinga! Spencer tøffer flau videre. Senere ser Spencer to høye vinduer, men når han ser Thomas, ser han at det er Tidmouth-stallen! Han ser også at Percy ikke har kommet tilbake ennå. Spencer tror at Percy kan ha gått seg vill i tåka. Han drar for å finne ham.

Spencer leter lenge. Til slutt hører han Percys fløyte. Han følger lyden, og snart finner han Percy. Spencer hjelper ham hjem. Hvis han gikk seg vill, fulgte han etter lyden av fløyta til Thomas, og til slutt er de framme. Percy spør om Spencer vil bli i Tidmouth til tåka letter. Og denne gangen er Spencer takknemlig, og blir gjerne sammen med dem.

Denne episoden gjørde to store comeback i destinasjoner; Fiskelandsbyen og det Skotske slottet.

Denne episoden var litt lik "James i mørket", men litt bedre. Det ble litt tungt å se på på grunn av all tåka, men det var vel poenget, at vi ikke skulle se noe.

TheSodorSteamworks gir "Stolte Spencer":
7/10

Hva er dine meninger om episoden? Skriv dem i kommentarboksen under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar